листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки нацрт верзија 


Odluka za izbor na Pretsedavac na Sobranie na akcioneri 2017.doc
Одлука за избор на верификациона 2017.doc
Одлука за Годишниот извештај за Агроплод 2017.docx
Одлука за избор на ревизорска куќа 2017.doc
Одлука за овластување на лице за поднесување пријава 2017.doc
Одлука за распределба на добивка 2017.doc
Одлука за усвојување на ревизорскиот извештај 2017.docx
Одлука за финансиските извештаи Агроплод 2017.docx

Објавено на: 11.07.2017 09:55:38
Документ БР.: DOC_13285-91/2017
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери