листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Алкалоид АД Скопје известува дека неревидираните неконсолидирани и консолидирани финансиски извештаи (Биланс на состојба, Биланс на успех, Извештај за паричниот тек и Извештај за промените во капиталот) за периодот Јануари - Јуни 2017 година ќе бидат објавени на ден 28.07.2017 година во 09:00 часот.

Објавено на: 27.07.2017 09:00:01
Документ БР.: DOC_10191-324/2017
Урнек: Други ценовно чувствителни информации