листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Комерцијална банка АД Скопје го објавува неревидираниот (консолидиран) финансиски извештај за периодот 01.01. – 30.06.2017 година.

Неревидираниот (консолидиран) финансиски извештај на Банката за периодот 01.01-30.06 2017 година се состои од финансиските извештаи на Комерцијална банка АД Скопје, на подружницата КБ Публикум инвест АД Скопје – Друштво за управување со инвестициони фондови и на придруженото друштво КБ Прво пензиско друштво АД Скопје – Друштво за управување со задолжителни и доброволни пензиски фондови, претставени како финансиски извештаи на едно правно лице.


Банки - 6 - месечно известување - Консолидиран.xls

Објавено на: 27.07.2017 15:00:00
Документ БР.: DOC_26441-13/2017
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.