листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Макпромет АД Штип, објавува Ч

-Ревизорски извештај за 2016 година

-Ревизорски извештај за 2016 година - Консолидиран

-Годишен извешта


Revizorski izvestaj Makpromet AD 2016.pdf
Revizorski izvestaj konsolidiran 2016.pdf
Godisen izvestaj .pdf

Објавено на: 03.08.2017 13:10:00
Документ БР.: DOC_12304-108/2017
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи