листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Цементарница Усје објавува неревидирани и неконсолидирани финансиски извештаи за период од 01.01. до 30.06.2017 госина


6 Месечни известувања 2017 - УСЈЕ - природа на трошоци.xls

Објавено на: 21.08.2017 13:10:00
Документ БР.: DOC_26441-61/2017
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.