листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Цементарница Усје АД Скопје објавува неривидурани консолидирани финансиски извештаи за период од 01.01.до 30.06.2017 година


6 Месечнo консолидирано известување 2017 - УСЈЕ - природа на трошоци.xls

Објавено на: 21.08.2017 13:10:00
Документ БР.: DOC_26441-62/2017
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.