листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог-одлуки за собрание на акционери Топлификација АД 2017


Т1-Предлог одлука за усвојување на Годишниот извештај 2016.pdf
Т2-Предлог одлука за усвојување на деловните резултати.pdf
Т2-Предлог одлука за усвојување на консолидирани деловните резултати.pdf
Т2-Предлог одлука за одобрување на работата на членовите на НО.pdf
Т2-Предлог одлука за одобрување на работата на членовите на УО.pdf
Т4-Предлог одлука за избор на нови членови на НO.pdf
Т4-Предлог одлука за отповикување на досегашните членови на НO.pdf
Т5-Предлог одлука за распоредување на нето добивката.pdf
Т6-Предлог одлука за именување ревизор на годишната сметка.pdf

Објавено на: 25.08.2017 14:58:41
Документ БР.: DOC_13285-99/2017
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери