листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Одлуки за избор на нови членови во органот на управување на Тутунски комбинат АД Прилеп,донесени на Собрание на акционери на Тутунски комбинат АД Прилеп одржано на 25.08.2017година


2017 odluka за избор на нез.неизвршен член Никола Џамбазовски.doc
2017.odluka за избор на нез.неизвршен член Гоце Јосифоски.doc
2017 odluka za izbor na clen Kire Stankoski.doc
2017 odluka za izbor na clen Tatjana Stefanoska.doc
2017 odluka za izbor na clen Goce Mojanoski.doc
2017.odluka za izbor na clen Ѓорги Михаилов.doc
2017.odluka za izbor na clen Шеваљ Цеку.doc

Објавено на: 25.08.2017 15:08:08
Документ БР.: DOC_12285-54/2017
Урнек: Измени во органи на управување