листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Odluki od Sobranie na akcioneri


Одлука за Годишниот извештај за Агроплод 2017.docx
Одлука за избор на ревизорска куќа 2017.doc
Одлука за овластување на лице за поднесување пријава 2017.doc
Одлука за распределба на добивка 2017.doc
Одлука за усвојување на годишна сметка 2017.docx
Одлука за усвојување на ревизорскиот извештај 2017.docx
Одлука за финансиските извештаи Агроплод 2017.docx
Предлог одлука за одобрување Александар Јањиќ на Дир..docx
Предлог одлука за одобрување Климент Китановски на Дир..docx
Предлог одлука за одобрување Науме Стефановски на Дир..docx
Предлог одлука за одобрување Ристо Новаковски на Дир..docx
Предлог одлука за одобрување Томе Петковски на Дир..docx

Објавено на: 29.08.2017 13:16:06
Документ БР.: DOC_12283-144/2017
Урнек: Други одлуки од собрание