листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки за Собранието на Македонски Телеком АД – Скопје коешто ќе се одржи на 13.10.2017 година.


1.0_MKT SA Predlog Odluka_Otpovikuvanje i izbor na clenovi na OD.pdf
1.1_Predlog za izbor na clenovi na OD.pdf
1.2_CV_Goran Trajanovski_MK.pdf
1.3_CV_Sasho Veleski_MK.pdf
1.4_CV_Aneta Simeska Dimoska_MK.pdf
1.5_CV_Zamir Memeti_MK.pdf
1.6_CV Divna Jovkovska-Evftimoska_MK.pdf
1.7_CV_Nazim Bushi_MK.pdf
2.0_MKT SA Predlog Odluka_Izbor na ovlasten revizor za 2017.pdf

Објавено на: 13.09.2017 09:21:18
Документ БР.: DOC_13285-100/2017
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери