листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки за Собранието на акционери на Македонски Телеком АД – Скопје коешто ќе се одржи на 10.01.2018 година.


1.0_MKT SA Predlog Odluka_Izmeni na Statutot na MKT.pdf
1.1_Inicijativa Kamenimost za izmeni na Statutot na MKT.pdf
1.2_MKT Statut_precisten tekst.pdf
2.0_МКТ SA Predlog Odluka_Opredeluvanje na nov nadomestok za Pretsedatelot na OD.pdf
2.1_Predlog Kamenimost za odreduvanje na nov nadomestok za Pretsedatelot na OD.pdf
3.0_MKT SA Predlog Odluka_Otpovikuvanje i izbor na clen na OD.pdf
3.1_Predlog od Vlada za otpovikuvanje i izbor na clen na OD.pdf
3.2_CV_M. Vujikj_mk.pdf

Објавено на: 07.12.2017 13:13:15
Документ БР.: DOC_13285-114/2017
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери