листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Комерцијална банка АД Скопје известува дека неревидираните (неконсолидирани) Биланс на успех, Биланс на состојба и Извештајот за сеопфатна добивка за периодот 01.01 – 30.09.2017 година, како и Коментарот на неревидираниот (неконсолидиран)  Биланс на успех и Биланс на состојба ќе бидат објавени на СЕИ Нет на 25.10.2017 година до 09:00 часот.

Објавено на: 24.10.2017 13:10:00
Документ БР.: DOC_10191-424/2017
Урнек: Други ценовно чувствителни информации