листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Комерцијална банка АД Скопје го објавува неревидираниот (неконсолидиран) Биланс на состојба за периодот 01.01 – 30.09.2017 година како и Коментарот на неревидираниот (неконсолидиран) Биланс на успех и Биланс на состојба за периодот 01.01 – 30.09.2017 година.


Биланс на состојба - 01.01 - 30.09.2017.pdf
Коментар на неревидиран (неконсолидиран) Биланс на успех и Биланс на состојба - 2017.09.30.pdf

Објавено на: 25.10.2017 08:55:00
Документ БР.: DOC_10191-425/2017
Урнек: Други ценовно чувствителни информации