листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидирани неконсолидиран биланс на успех за период 01.01.- 30.09. 2017 на Тетекс АД 


nekonsolidirani finansiski izvestai so 30-09-2017.xls

Објавено на: 31.10.2017 13:10:00
Документ БР.: DOC_12298-19/2017
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.