листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Цементарница Усје АД Скопје објавува неконсолидиран Биланс на успех од 01.01. до 30.09.2017 година


9 Месечни известувања- USJE - природа на трошоци.xls

Објавено на: 02.11.2017 09:24:31
Документ БР.: DOC_12298-26/2017
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.