листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

Врз основа на член 41 од Статутот на Триглав Осигурување АД, Скопје и донесената Одлука на 135-та седница на Одборот на директори на Триглав Осигурување АД, Скопје, одржана на 01.-03.11.2017 година за свикување на 47-та седница на Собранието на акционери, се објавува Повик до акционерите за учество на 47-та седница на Собранието на акционери на Триглав Осигурување АД, Скопје.


Povik do akcionerite za ucestvo na Sobranie na akcioneri na Drustvoto.pdf

Објавено на: 06.11.2017 09:20:49
Документ БР.: DOC_10109-140/2017
Урнек: Јавен повик за собрание