листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Ревидирани консолидирани и неконсолидирани финансиски извештаи за годината што завршува на 31.12.2016

Годишен извештај за работењето на друштвото за 2016 год.


9 Konsolidirani finansiski izvestai revidirani.pdf
8 Revidirani finansiski izvestai za godinata sto zavrsuva na 31.12.2016.pdf
5 Godisen izvestaj za 2016 godina.pdf

Објавено на: 07.11.2017 13:10:00
Документ БР.: DOC_12304-113/2017
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи