листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Nerevidiran bilans na uspeh 01.01-30.09.17 koregiran


3 и 9 Месечни известувања- трговски друштва - функција на трошоци 30.09.17 koregiran.xls

Објавено на: 07.11.2017 14:13:09
Документ БР.: DOC_12298-38/2017
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.