листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 39 од Правилата за котација го објавуваме следново:

Одлука за кредитно задолжување и заложување (голема зделка)  и Известување за голема зделка согласно член 39 од Правилата за котација -Собрание на акционери на Тутунски комбинат АД Прилеп одржано на 10.11.2017г.


Одлука за кредитно задолжување и заложување (голема зделка).docx
Известување за голема зделка 10.11.2017.doc

Објавено на: 10.11.2017 13:11:44
Документ БР.: DOC_26452-2/2017
Урнек: Голема зделка