листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 35 став (1) алинеја 6 од Правилата за котација го објавуваме следново:

odluka golema zdelka i zdelka so zinteresirana strana


odluka golema zdelka i zdelka so zainteresirana strana.docx
известување за зделка со заинтересирана страна.docx

Објавено на: 14.11.2017 13:22:36
Документ БР.: DOC_26453-17/2017
Урнек: Зделка со заинтересирана страна