листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран биланс на успех за период 01.01.-30.09.2017 - Топлификација АД 


Неконсолидиран Биланс на успех 01.01-30.09.2017 Топлификација АД.xlsx

Објавено на: 17.11.2017 13:35:34
Документ БР.: DOC_12298-112/2017
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.