листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки од одржано годишно собрание на акционери


odluka za godisna smetka.pdf
odluka za izbor na cl. na OD.pdf
odluka za naznacuvanje revizor.pdf
odluka za odobruvanje na rab.na cl.na OD.pdf
odluka za otpovikuvanje na cl. na OD.pdf
odluka za rasporeduvanje na dobivka od 2016.pdf
odluka za revizorski izvestai.pdf

Објавено на: 20.11.2017 11:56:01
Документ БР.: DOC_12283-157/2017
Урнек: Други одлуки од собрание