листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Врз основа на член 97 од Статутот на Тутунски комбинат АД Прилеп, Одборот на директори на Тутунски комбинат АД Прилеп за извршни членови во Одборот на директори ги избра следните членови:

Кире Станкоски од Прилеп, - Генерален извршен директор- дипломиран земјоделски инжинер, со адреса на живеење ул.,, Димко Костоски - Мирисал,, бр.12

Татјана Стефаноска од Прилеп, дипломиран електро инжинер, со адреса на живеење бул. ,,Маршал Тито,, бр.34

Гоце Мојаноски од Прилеп, дипломиран економист, статистичар и кибернетичар, со адреса на живеење ул.,,Партизански одреди,, бр.60

Врз основа на член 96 став 1 од Статутот на Тутунски комбинат АД Прилеп за Претседател на одбор на директори е избран Никола Џамбазовски од Штип, дипломиран економист, со адреса на живеење ул.,, Васил Доганџиски,, бр.6

Одбор на директори на

Тутунски комбинат АД Прилеп

Објавено на: 24.11.2017 14:51:15
Документ БР.: DOC_10191-486/2017
Урнек: Други ценовно чувствителни информации