листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Известување,

Во Трговскиот регистар при Централниот регистар на РМ извршена е следната промена во органот на управување:

1. Славица Чикова -  ИЗБРИШАНА од регистарот како досегашен независен неизвршен член на одборот на директори

2. Филип Мешков - ЗАПИШАН во регистарот како нов независен неизвршен член на одборот на директори

3, Димитар Христов - ИЗБРИШАН од регистарот како досегашен претседател на одборот на директори, а ОСТАНУВА како неизвршен член на одборот на директори

4. Александар Кечовски - ЗАПИШАН во регистарот како нов претседател на одборот на директори

Објавено на: 29.11.2017 13:10:00
Документ БР.: DOC_12285-70/2017
Урнек: Измени во органи на управување