листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

На 47-та седница на Собранието на акционери на Триглав Осигурување АД, Скопје, одржана на 05.12.2017 година, донесени се следните одлуки:

  1. Одлука за измена на Статутот на Друштвото и
  2. Одлука за отповикување и избор на неизвршни членови на Одборот на директори на Триглав Осигурување АД, Скопје.

 


Odluka za izmena na Statutot na Drustvoto.pdf
Odluka za otpovikuvanje i izbor na neizvrsni clenovi na Odborot na direktori.pdf

Објавено на: 06.12.2017 08:38:33
Документ БР.: DOC_12283-159/2017
Урнек: Други одлуки од собрание