листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

НЛБ Банка АД Скопје известува дека годишните неревидирани финансиски извештаи (Биланс на успех, Биланс на состојба, Извештај за паричните текови, Извештај за промените во капиталот) за 2017 година, како и Образложението за промените во финансискиот резултат, ќе бидат објавени на СЕИ Нет на 09.02.2018 година.

 

НЛБ Банка АД Скопје

Објавено на: 07.02.2018 15:10:00
Документ БР.: DOC_10191-16/2018
Урнек: Други ценовно чувствителни информации