листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлика за дополнување на дневен ред за закажано Акционерско Собрание

Предлог одлука за потврдување на ОДЛИКАТА НА ОРГАНОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ за одобрување наголема зделка


Predlog odluka za dopolnuvanje na dneven red za zakazano Akcionersko Sobranie.pdf
Predlog odlika za potvrduvanje na ODLIKATA NA ORGANOT ZA UPRAVUVANJE za odobruvanje na golema zdelka.pdf

Објавено на: 27.02.2018 09:32:54
Документ БР.: DOC_13285-4/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери