листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Известување

 

 

Согласно законските прописи, нашата компанија Грозд АД Струмица, годишната сметка ќе ја достави најдоцна до 15.03.2018 год. а со тоа и годишните неревидирани, неконсолидирани финансиски извештаи (Биланс на успех, Биланс на состојба, Извештај за паричните текови, Извештај за промените во капиталот) за 2017 година до 15.03.2018 год. преку СЕИ-НЕТ.

Објавено на: 27.02.2018 13:10:00
Документ БР.: DOC_10191-68/2018
Урнек: Други ценовно чувствителни информации