листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

СКОВИН АД Скопје известува дека неревидираните неконсолидирани финансиски извештаи (Биланс на успех, Биланс на состојба, Извештај за паричните текови и Извештај за промените во капиталот) за 2017 година ќе бидат објавени на СЕИ НЕТ најдоцна до 15.03.2018 година.

Објавено на: 27.02.2018 15:00:00
Документ БР.: DOC_10191-75/2018
Урнек: Други ценовно чувствителни информации