листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Материјали за XXVIII-та седница на Собрание на акционери - 30.3.2018 година


1_Годишен извештај за 2017 година.pdf
2_Мислење по Годишен извештај за 2017.pdf
2_Биланс на состојба за 2017 за ЦРМ.pdf
3_Биланс на успех за 2017 за ЦРМ-1.pdf
1_Извештај и оцена на работата на НО во 2017.pdf

Објавено на: 28.02.2018 14:00:01
Документ БР.: DOC_13285-7/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери