листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

ПРЕДЛОГ - ОДЛУКИ ЗА СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ


предлог одлука за усвојување на годишна смекта, финансиски извештаи и годишниот извештај за работа на друштвото за деловната 2017 година.pdf
предлог одлука за употреба на чистата добивка.pdf
предлог одлука за одобрување на работата на членовите на одборот на директори.pdf
предлог одлука за одобрување на извештајот за работа на неизвршните членови на одброт на директори за 2017 година.pdf
предлог одлука за усвојување на годишен извештај на службата за внатрешна ревизија за 2017 година.pdf
предлог одлука за назначување на овластен ревизор на финансиските извештаи на ТД Макошпед за деловната 2018 година.pdf
предлог одлука за измена на статут.pdf

Објавено на: 02.03.2018 09:07:41
Документ БР.: DOC_13285-10/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери