листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Годишни, неревидирани, неконсолидирани Финансиски извештаи( Биланс на состојба, Биланс на успех, Извештај за паричниот тек, Извештај за промените во капиталот ) за 2017 година.


ADING-FI_ADING_31_12_2017_nerevidirani,nekonsolidirani.xls

Објавено на: 05.03.2018 13:10:00
Документ БР.: DOC_26445-44/2018
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.