листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација го објавуваме следниот финансиски извештај :Неревидиран Финансиски извештај за период  од 01.01. до 31.12.2017 година за ДИМКО МИТРЕВ а.д. увоз - извоз Велес.


fin.izv.od 01.01.do 31.12.2017 pdf.xls

Објавено на: 06.03.2018 09:32:03
Документ БР.: DOC_26445-50/2018
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.