листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Целосни материјали за Собрание на акционери


Годишна сметка.pdf
Ревидиран финансиски извештај 2017.pdf
Годишен извештај за работењето на друштвото.pdf
Извештај за работа на Одборот на директори.pdf
Годишени извештај на службата за внатрешна ревизија.pdf

Објавено на: 15.03.2018 13:38:42
Документ БР.: DOC_13285-16/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери