листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог-одлуки за Собрание на акционери на Стопанска банка а.д. Битола

 


Предлог-одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2017 година.pdf
Предлог-одлука за одобрување на Извештајoт за работата на Надзорниот одбор на Стопанска банка а.д. Битола за 2017 година.pdf
Предлог-одлука за усвојување на ревидираните финансиски извештаи на Стопанска банка а.д. Битола за 2017 година.pdf
Предлог-одлука зa усвојување на Годишната сметка на Стопанска банка а.д. Битола за 2017 година.pdf
Предлог-одлука за употреба и распоредување на остварената добивка по Годишната сметка за 2017 година.pdf
Предлог-одлука за именување на член на Надзорен одбор.pdf
Предлог-одлука за избор на Друштво за ревизија.pdf
Предлог-одлука за измена на Статутот на Стопанска банка а.д. Битола.pdf

Објавено на: 23.03.2018 14:14:28
Документ БР.: DOC_13285-19/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери