листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Почитувани,

во прилог се предлог одлуки за Годишно акционерско собрание за деловната 2017 година.

 

Поздрав,

Осигурување МАКЕДОНИЈА а.д. Скопје - Виена Иншуренс Груп


_1.Odluka za Pretsedavac_Brojaci na glasovi i Zapisnicar.pdf
_2.Odluka za FI_GS_GI_KPMG_2017.pdf
_3.Odluka_dobivka_dividenda_dividenden kalendar 2017.pdf
_4.Odluka_odobruvanje na rabotata na UO_2017.pdf
_5.Odluka_odobruvanje na rabotata na NO_2017.pdf
_6.Odluka za Interna Revizija_2017.pdf
_7.Odluka_Revizor_2018.pdf
_8.Odluka_Predlog Statutarna Odluka_2018.pdf
_9.Odluka za prestanok na mandat_NO.pdf
_10.Odluka za izbor na clenovi na NO.pdf

Објавено на: 29.03.2018 09:57:17
Документ БР.: DOC_13285-21/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери