листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки усвоени на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје:


Одлука за за усвојување Годишен Извештај на Банката за 2017.pdf
Одлука за усвојување Ревизорски извештаи за 2017.pdf
Одлука за усвојување Годишна сметка за 2017.pdf
Одлука за усвојување на Извештај на НО за 2017.pdf
Одлука за измена и дополнување на Деловник за Собрание.pdf
Одлука за избор на Друштво за ревизија за 2018.pdf
Одлука за усвојување на Извештај на НО за 2017.pdf

Објавено на: 30.03.2018 15:35:11
Документ БР.: DOC_12283-7/2018
Урнек: Други одлуки од собрание