листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.05 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Одлука за дивиденда и дивиденден календар усвоена на Годишно собраание на акционери на ТЕТЕКС АД - Тетово одржано на 04.04.2018


Odluka za dividenda i dividenden kalendar.pdf

Објавено на: 04.04.2018 13:05:06
Документ БР.: DOC_10187-2/2018
Урнек: Дивиденден Календар