листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

Македонијатурист АД Скопје согласно член 390 од ЗТД, по барање на акционер кој поседува над 5% од акциите со право на глас, објавува Ревидиран Дневен ред за Годишното Собрание на акционери закажано за 23.04.2018 година.


Ревидиран дневен ред за Собрание на акционери 23.04.2018.pdf

Објавено на: 04.04.2018 13:57:07
Документ БР.: DOC_10109-23/2018
Урнек: Јавен повик за собрание