листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки од Собрание - 04.04.2018 година.


Одлука за измена на Статутот на Комерцијална банка АД Скопје.pdf
Одлука за одобрување на Извештајот од работата на НО во 2017 година.pdf
Одлука за определување на друштво за ревизија на Комерцијална банка АД Скопје.pdf
Одлука за усвојување на Годишната сметка на КБ за 2017 година.pdf
Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на КБ во 2017 година и на мислењето на НО.pdf
Одлука за усвојување на Извештајот за усогласеност на раб. со Кодексот за корп. управ.pdf
Одлука за усвојување на Конс. фин. извештаи на КБ за 2017 и на мислењето на НО.pdf
Одлука за усвојување на Консолидираната годишна сметка на КБ за 2017 година.pdf
Одлука за усвојување на Посеб. фин. извештаи на КБ за 2017 година и на мислењето на НО.pdf

Објавено на: 04.04.2018 14:05:01
Документ БР.: DOC_12283-10/2018
Урнек: Други одлуки од собрание