листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:
  • Годишен извештај за работењето на КБ во 2017 година
  • Годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2017 година
  • Консолидирана годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2017 година
  • Програма на мерки и активности на деловната политика и Фин. план за 2018 година
  • Извештај за усогласеност на работењето и управ. на Банката со Кодексот за корп. Управување
  • Извештај од работата на Надзорниот Одбор на КБ во 2017 година 

 


Годишен извештај за работењето на КБ во 2017 година.pdf
Годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2017 година.pdf
Консолидирана годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2017 година.pdf
Програма на мерки и активности на деловната политика и Фин. план за 2018 година.pdf
Извештај за усогласеност на работењето и управ. на Банката со Кодексот за корп. управување.PDF
Извештај од работата на Надзорниот Одбор на КБ во 2017 година.PDF

Објавено на: 04.04.2018 14:05:01
Документ БР.: DOC_10191-176/2018
Урнек: Други ценовно чувствителни информации