листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки и материјали за Собрание на акционери закажано за 15.05.2018 година


T1-1 Предлог Одлука за одобрување на годишна сметка за 2017.docx
Т1-2 Предлог Одлука за одобрување на финансиските извештаи за 2017.docx
Т1-3 Предлог Одлука за одобрување на Извештајот за работење за 2017.docx
Т1-1 Годишна сметка за 2017 година.pdf
Т1-2 Ревидирани ФИ за 2017 година.pdf
Т1-3 Годишен Извештај за работењето на друштвото 2017.pdf
Т2 Предлог Одлука за одобрување на Извештајот од неизвршните членови на ОД.docx
Т-2 Извештај од неизвршните членови на ОД за 2017.pdf
Т3 Предлог Одлука за одобрување на работата на членовите на ОД.docx
Т4 Одлука за распределба на добивката.doc
Т5 Одлука за назначување овластен ревизор.docx
Т6 Одлука за стекнување сопствени акции со откуп.docx

Објавено на: 16.04.2018 08:35:17
Документ БР.: DOC_13285-29/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери