листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.05 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Македонски Телеком АД Скопје ја објавува одлуката за Исплата на дивиденда за 2017 година и утврдување на дивиденден календар. 


МКТ Sobranie Odluka_Isplata na dividenda za 2017 i utvrd.na dividenden kalendar.pdf

Објавено на: 16.04.2018 15:50:00
Документ БР.: DOC_10187-6/2018
Урнек: Дивиденден Календар