листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Материјали за 41. седница на Собранието на акционери на Стопанска банка а.д. Битола.

 


Записник од 40. седница на Собранието на акционерите на Стопанска банка а.д. Битола одржана на 17.5.2017 годинa.pdf
Годишен извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2017 година.pdf
Мислење на Надзорниот одбор по Годишниот извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2017 година.pdf
Извештај за работата на Надзорниот одбор на Стопанска Банка а.д. Битола за 2017 година, од аспект на поединечните членови и колективно.pdf
Извештај за извршената ревизија на финансиските извештаи на Стопанска банка а.д. Битола по годишна сметка за 2017 година со мислење на Друштвото за ревизија „ГРАНТ ТОРНТОН“ ДОО Скопје.pdf
Мислење од Надзорниот одбор на Банката по извештајот за извршената ревизија на финансиските извештаи на Стопанска банка а.д. Битола за 2017 година.pdf
Предлог од акционер по Предлог-одлука за именување на член на Надзорен одбор.pdf

Објавено на: 18.04.2018 09:40:20
Документ БР.: DOC_13285-32/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери