листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Материјали за седница на Собрание на акционери на Централна кооперативна банка АД Скопје

 

 


3.1.CKB Godisen izvestaj.pdf
3.2.Mislenje po Godisniot izvestaj na CKB za 2017.pdf
3.3.Predlog Odluka Godisen izvestaj CKB 2017 SA,l.pdf
4.1.Godisna smetka 31.12.2017.pdf
4.2.Finansiski izvestai CKB 31.12.2017.pdf
4.3.Predlog Odluka Godisna Smetka 2017.pdf
5.1.Izvestaj Grant Thornton.pdf
5.2.Mislenje po izvestajot na Grant Thornton.pdf
5.3.Odluka Izvestaj Grant Thornton i mislenje.pdf
6.1.Godisen izvestaj NO 2017.pdf
6.2.Ocena izvestaj NO 2017.pdf
6.3.Predlog Odluka za izvestaj NO 2017.pdf
Predlog Odluki odoboruvanje NO,l.pdf
Predlog Odluki odobruvanje UO.pdf
Predlog Odluka predlog Drustvo za revizija za 2018,l.pdf
Predlog Odluka imenuvanje clenovi NO.pdf
Predlog Odluka nadomest NO 2018.pdf
Predlog Odluka nadomest OR 2018,l.pdf

Објавено на: 18.04.2018 09:54:58
Документ БР.: DOC_13285-33/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери