листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Стопанска банка а.д. Битола ги објавува Одлуките донесени на Собрание на акционери. Предлог-одлуката за измена на Статутот на Стопанска банка а.д. Битола не беше разгледувана.

 


Oдлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2017 година.pdf
Oдлука за одобрување на Извештајoт за работата на Надзорниот одбор на Стопанска банка а.д. Битола за 2017 година.pdf
Oдлука за усвојување на ревидираните финансиски извештаи на Стопанска банка а.д. Битола за 2017 година.pdf
Oдлука зa усвојување на Годишната сметка на Стопанска банка а.д. Битола за 2017 година.pdf
Oдлука за избор на Друштво за ревизија.pdf

Објавено на: 26.04.2018 08:38:18
Документ БР.: DOC_12283-19/2018
Урнек: Други одлуки од собрание