листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог-одлуки за собрание на акционери на А.Д. „Тајмиште“-Кичево


1.Predlog odluka za usvojuvanje na godisnata smetka, finansiski izvestai i godisen izvestaj za raboteweto na drustvoto.PDF
2.Predlog odluka za razgleduvanje i usvojuvanje na revizorskiot izvestaj za delovnata 2017.PDF
3.Predlog odluka za raspredelba na dobivkata na drustvoto po godisnata smetka za delovnata 2017.PDF
4.Predlog odluka za odobruvanje na rabotata na clenovite na OD za delovnata 2017.PDF
5.Predlog odluka za izbor na ovlastena revizorska kuka za delovnata 2018.PDF
6.Predlog odluka za otpovikuvanje na rakovoditel na podruznici.PDF
7.Predlog odluka za izbor na rakovoditel na podruznici.PDF

Објавено на: 27.04.2018 08:36:28
Документ БР.: DOC_13285-36/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери