листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

Врз основа на член 40 од Статутот на Триглав Осигурување АД, Скопје и донесената Одлука на 143-та седница на Одборот на директори на Триглав Осигурување АД, Скопје, одржана на 25.04.2018 година за свикување на 49-та седница на Собранието на акционери, се објавува Повик до акционерите за учество на 49-та седница на Собранието на акционери на Триглав Осигурување АД, Скопје.


Povik do akcionerite za ucestvo na Godisno sobranie na akcioneri.pdf

Објавено на: 27.04.2018 09:02:38
Документ БР.: DOC_10109-51/2018
Урнек: Јавен повик за собрание