листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Почитувани акционери и други заинтересирани страни,

Ве информираме дека на ден 27.04.2018 година одржано е Годишно акционерско собрание на Осигурување МАКЕДОНИЈА а.д. Скопје - Виена Иншуренс Груп. Во врска со предметното собрание во прилог на оваа објава се одлуките и материјалите усвоени од страна на Собранието.

Поздрав,

Осигурување МАКЕДОНИЈА а.д. Скопје - Виена Иншуренс Груп


_14.Scan_Odluki od Sobranie_27042018.pdf
_13.1.KPMG_Godisen Izvestaj_Godisna Smetka.pdf

Објавено на: 27.04.2018 13:10:01
Документ БР.: DOC_12283-20/2018
Урнек: Други одлуки од собрание