листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - одлуки за Собрание на акционери:


Точка 3. Одлука за усвојување на годишна сметка и финансиски известаи за 2017 година.pdf
Точка 4. Ревидирани финансиски извештаи за 2017 година.pdf
Точка 6. Одлука за распределба на добивка за 2017 година.pdf
Точка 7. Одлука за начинот на пресметка и исплата на дивиденда на имателите на приоритетни акции 2017.pdf
точка 8. Одлука за прераспределба на дел од акумулирана добивка во добивка ограничена за распределба на акционерите - Copy.pdf
Точка 9. Одлука за определување на износот и начинот на распределба на дивиденда за 2017 година.pdf
точка 11. Одлука за конверзија на приоритетни акции во обични акции со право на глас.pdf
Точка 4.а. Писмено мислење од Надзорниот одбор по ревидираните финансиски извештаи.pdf

Објавено на: 30.04.2018 15:30:22
Документ БР.: DOC_13285-40/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери